Skivarps Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Skivarps Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Skurup. I Skivarps Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Per Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Yvonne Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skivarps Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skivarps Åkeri Aktiebolag på telefon 0411-530980.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skivarps Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skivarps Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skivarps Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skivarps Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skivarps Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skivarps Åkeri Aktiebolag har 556449-8946 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.