Driva Holding AB

Skåne län

Information

556443-2317 är organisationsnummer för företaget Driva Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Driva Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Driva Holding AB finns i.

Driva Holding AB har varit registrerat sedan 1992-03-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Driva Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Driva Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Driva Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Ogenbäck, Inga Maria -Sjöholm, Göran Erland Olof

Vill ni komma i kontakt med Driva Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-45000 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 13, 274 30, Skurup

Bolaget skall bedriva egen, och eller genom dotterbolag, försäljning av reklamartiklar till företag och grossister, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Driva Holding AB och det är Ogenbäck, Inga Maria som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöholm, Göran Erland Olof som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Durén, Björn Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Guldberg Johansen, Lizzie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Signe Birgitta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungsten, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,