Energiventilation L. Svensson Aktiebolag

Skåne län

Information

Energiventilation L. Svensson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skurup. I Energiventilation L. Svensson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Robert Leif Helmer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, John Martin Leif som är född 1977 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Energiventilation L. Svensson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Energiventilation L. Svensson Aktiebolag på telefon 0411-45882.

Bolaget skall bedriva värme- och ventilationsentreprenader samt konstruktionsarbeten i anslutning härtill jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Energiventilation L. Svensson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Energiventilation L. Svensson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Energiventilation L. Svensson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Energiventilation L. Svensson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Energiventilation L. Svensson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Energiventilation L. Svensson Aktiebolag har 556442-8315 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.