HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva håltagningsservice inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1991-03-15 så skapades HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag har haft det sedan 2001-03-29.

HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556417-3242 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-42640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom HPA HÅlprenad & Anläggnings Aktiebolag är Thomsen, Sören Vestergaard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsen, Birthe som är född 1954 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Martin som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .