Hjulstorps Gård AB

Skåne län

Information

556415-2741 är organisationsnummer för företaget Hjulstorps Gård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjulstorps Gård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Hjulstorps Gård AB finns i.

Hjulstorps Gård AB har varit registrerat sedan 1990-12-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjulstorps Gård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hjulstorps Gård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjulstorps Gård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Gellström, Lars Henrik -Gellström, Per Gustaf

Vill ni komma i kontakt med Hjulstorps Gård AB så kan ni göra det på telefon genom 040-101460 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall förvalta fast och lös egendom, driva jordbruk med binäringar, bedriva förmögenhetsförvaltning, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjulstorps Gård AB och det är Gellström, Per Gustaf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gellström, Lars Henrik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,