Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skurup här finns det många olika Aktiebolag. Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556413-0713.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-539940 alternativt besöka eller skicka post till Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag på följande adress Svaneholmsv. 62, 274 31, Skurup.

Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Magnus Larsson Transport i Skurup Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Inge Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Larsson, Barbro Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt lager- och fastighetsskötsel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.