Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva gräventreprenad samt att äga och förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1990-11-27 så skapades Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556412-8550 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-45670 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hederström Lööw, Anna-Gertrud -Lööw, Klas Ove Manfred

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klas Lööw Gräventreprenad Aktiebolag är Lööw, Klas Ove Manfred som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hederström Lööw, Anna-Gertrud som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .