B. Lindskog Grafiska Aktiebolag

Skåne län

Information

B. Lindskog Grafiska Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där B. Lindskog Grafiska Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. B. Lindskog Grafiska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket B. Lindskog Grafiska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. B. Lindskog Grafiska Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till B. Lindskog Grafiska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tånebro, 274 63, Rydsgård men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-44790.

Skurup arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är B. Lindskog Grafiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

B. Lindskog Grafiska Aktiebolag har idag 556412-1985 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B. Lindskog Grafiska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I B. Lindskog Grafiska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindskog, Bertil Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Tore Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .