Aktiebolaget Skurups Optik

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och Aktiebolaget Skurups Optik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Skurups Optik är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Skurups Optik är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Skurups Optik är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Skurups Optik ska trivas.

Aktiebolaget Skurups Optik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva optisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Skurups Optik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget Skurups Optik Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Skurups Optik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-43344.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Skurups Optik är Dahl, Lars Henrik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Håkan Olof Eskil som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Skurups Optik har 556412-1720 som sitt organisationsnummer.