Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag

Skåne län

Information

Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag är ett bolag som finns i Skurup. I Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waldeck, Leif Rickard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunnar Hans Anders som är född 1916 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag på telefon 0410-366136.

Bolaget skall driva marknadsföring och handel med färgartiklar, teknisk konsulting gällande användandet härav samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skandinavisk Pulverfärg Aktiebolag har 556411-1192 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.