E.J.S. Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

E.J.S. Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som E.J.S. Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E.J.S. Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

E.J.S. Åkeri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-10-04. Men sedan 1990-01-01 så har E.J.S. Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svaneholm 282, 274 91, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E.J.S. Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-85182.

Skurup arbetar för att bolag som E.J.S. Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E.J.S. Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och däckförsäljning samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för E.J.S. Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E.J.S. Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Einarsson, Per Magnus som är född 1962 och har titeln VD, Einarsson, Magnus Christoffer som är född 1987 och har titeln Extern vice VD, Einarsson, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Knut Martin Einar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för E.J.S. Åkeri Aktiebolag är 556407-4002.