Möllersdal Aktiebolag

Skåne län

Information

Möllersdal Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Möllersdal Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Möllersdal Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Möllersdal Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-09-19. Men sedan 1991-01-01 så har Möllersdal Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Möllersdal, 274 53, Skivarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möllersdal Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2472258.

Skurup arbetar för att verksamheter som Möllersdal Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möllersdal Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möllersdal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kristersson, Karl Johan -Kristersson, Kerstin Maj-Britt -Kristersson, Nils Benny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möllersdal Aktiebolag och det är följande personer, Kristersson, Karl Johan som är född 1932 och har titeln VD, Kristersson, Karl Johan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristersson, Nils Benny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristersson, Kerstin Maj-Britt som är född 1932 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Möllersdal Aktiebolag är 556405-0804.