L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skurup här finns det många olika Aktiebolag. L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556396-6505.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-44241 alternativt besöka eller skicka post till L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag på följande adress Söderg. 62, 274 34, Skurup.

L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I L M Redovisning Lars Möller Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Möller, Marianne Yvonne Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva redovisningsbyrå ävensom äga, förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed sammanhängande verksamhet.