EkonomiKonsult Håkan Persson AB

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Aktiebolag som heter EkonomiKonsult Håkan Persson AB. Det finns flera företag som liknar EkonomiKonsult Håkan Persson AB i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

EkonomiKonsult Håkan Persson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-01-17 så har EkonomiKonsult Håkan Persson AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är EkonomiKonsult Håkan Persson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med EkonomiKonsult Håkan Persson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bagareg. 6, 274 36, Skurup. Vi ni istället prata med EkonomiKonsult Håkan Persson AB så kan ni göra det på 0411-556858.

Bolaget skall bedriva redovisningsbyråverksamhet såsom bokföring, årsbokslut, deklarationer, årsredovisningar, konsultation i skattefrågor, rådgivning etc, bouppteckningar samt konsultation inom miljö och teknik i byggnads och industribranschen, upprättande av dokumentpärmar, översättningar inom dito, reklam och marknadsföring samt uthyrning av personal inom ovannämnda verksamheter, handel med värdepapper och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Sven Tore Håkan som är född 1966 och har titeln VD, Persson, Sven Tore Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Susanne Maj-Britt Marika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

EkonomiKonsult Håkan Persson AB har 556385-5211 som sitt organisationsnummer.