Lars Lind Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Aktiebolag som heter Lars Lind Bygg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lars Lind Bygg Aktiebolag i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lars Lind Bygg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-11-06 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-01-19 så har Lars Lind Bygg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lars Lind Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Lars Lind Bygg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tulesholmsg. 25, 274 37, Skurup. Vi ni istället prata med Lars Lind Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva byggnads- och anläggningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lind, Lars-Ove som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Gun Marianne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Lars Lind Bygg Aktiebolag har 556385-1178 som sitt organisationsnummer.