Dynamo i Skivarp Aktiebolag

Skåne län

Information

Dynamo i Skivarp Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Dynamo i Skivarp Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dynamo i Skivarp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Dynamo i Skivarp Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-12-04. Men sedan 1998-01-01 så har Dynamo i Skivarp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dynamo i Skivarp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4914763.

Skurup arbetar för att verksamheter som Dynamo i Skivarp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dynamo i Skivarp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom musikbranschen, musikproduktion, lyrikproduktion, import av vin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dynamo i Skivarp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dynamo i Skivarp Aktiebolag och det är följande personer, Stråhed, Dan Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dittrich, Allan Lars Otto som är född 1952 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dynamo i Skivarp Aktiebolag är 556379-1226.