Logistik Center i Skurup AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom distribution, uthyrning av maskiner och inventarier för distributionsverksamhet, bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Logistik Center i Skurup AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Logistik Center i Skurup AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1989-10-20 så skapades Logistik Center i Skurup AB och företaget är har F-skattsedel Logistik Center i Skurup AB har haft det sedan 1994-01-01.

556374-4548 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är Logistik Center i Skurup AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Logistik Center i Skurup AB så går det att nå dem via telefon på 0411-40577 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Elna Ingegerd -Larsson, Inge Harald

Följande personer är på något sätt aktiva inom Logistik Center i Skurup AB är Larsson, Inge Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dyberg, Gina Ellena som är född 1971 och har titeln Suppleant, Larsson, Barbro Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Elna Ingegerd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Pär Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorLarsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .