Paps Quality Management Aktiebolag

Skåne län

Information

Paps Quality Management Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Paps Quality Management Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Paps Quality Management Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Paps Quality Management Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-09-28. Men sedan 1993-01-01 så har Paps Quality Management Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stureg. 12, 271 31, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paps Quality Management Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-555194.

Skurup arbetar för att företag som Paps Quality Management Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paps Quality Management Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet tyg kvalitetsstyrning och managementsfrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paps Quality Management Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paps Quality Management Aktiebolag och det är följande personer, Grané, Hans Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Grané, Ingrid Christina E som är född 1948 och har titeln Suppleant, Grané, Karl Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Lars-Göran Richard som är född 1957 och har titeln Revisor, Admico Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paps Quality Management Aktiebolag är 556368-5956.