Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1989-04-20 så skapades Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556358-6071 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-234898 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Frejd Schoug, Pernilla Susanne V -Ridell, Mats Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ridells Fastighetsförmedling Aktiebolag är Frejd Schoug, Pernilla Susanne V som är född 1969 och har titeln VD, Ridell, Mats Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejd Schoug, Pernilla Susanne V som är född 1969 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .