Procid AB

Skåne län

Information

Procid AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Procid AB finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Procid AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Procid AB har haft sedan 1994-01-01. Procid AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Procid AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossby 14, 274 53, Skivarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-30620.

Skurup arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Procid AB Privat, ej börsnoterat.

Procid AB har idag 556350-7127 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Procid AB

Bolaget ska bedriva brukande av jord för mat, samt ord och bild för lansering, PR och reklam samt därmed förenlig verksamhet.

I Procid AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arosenius Ahlanzberg, Fia Gabriella som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Arosenius, Stina Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .