Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Aktiebolag som heter Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-04-11 så har Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderg. 18, 274 34, Skurup. Vi ni istället prata med Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag så kan ni göra det på 0411-42525.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av park- och lekutrustningar för fritids- och bostadsändamål samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Evy Ingeborg som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Hans Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas. .

Hyab anläggningsmaterial Aktiebolag har 556322-4574 som sitt organisationsnummer.