Joka Produkter Aktiebolag

Skåne län

Information

Joka Produkter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Joka Produkter Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Joka Produkter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Joka Produkter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Joka Produkter Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Joka Produkter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svaneholms Skola , 274 91, Skurup men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-85049.

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Joka Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Joka Produkter Aktiebolag har idag 556314-7163 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Joka Produkter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva metallindustri, försäljning och service av radio, tv, video och hushållsmaskiner, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Joka Produkter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .