L S Handels i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Skurup och L S Handels i Skåne Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och L S Handels i Skåne Aktiebolag är ett av dem. Statusen för L S Handels i Skåne Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

L S Handels i Skåne Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där bolaget finns i jobbar för att bolag som L S Handels i Skåne Aktiebolag ska trivas.

L S Handels i Skåne Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skurup så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljförsäljning av leksaker, kontors- och presentartiklar, verka som spelombud, i övrigt tillhandahålla sortiment förekommande i tradionell tobaksbutik jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L S Handels i Skåne Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är L S Handels i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med L S Handels i Skåne Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-43456.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med L S Handels i Skåne Aktiebolag är Knutsson, Leif Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Kent Ingmar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, .

L S Handels i Skåne Aktiebolag har 556310-7795 som sitt organisationsnummer.