Ademark Data Aktiebolag

Skåne län

Information

Ademark Data Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skurup. I Ademark Data Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ademark Ambolt, Eva Marina som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ademark, Rolf Hugo som är född 1946 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ademark Data Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ademark Data Aktiebolag på telefon 0411-43477.

Bolaget skall bedriva konsult- och försäljningsverksamhet inom databranschen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ademark Data Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ademark Data Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ademark Data Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ademark Data Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ademark Data Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ademark Data Aktiebolag har 556301-9339 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.