Wikings El aktiebolag

Skåne län

Information

556276-5890 är organisationsnummer för bolaget Wikings El aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wikings El aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Wikings El aktiebolag finns i.

Wikings El aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-05-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wikings El aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Wikings El aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wikings El aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wikings El aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-40114 eller genom brev på följande adress:
Masking. 1, 274 30, Skurup

Bolaget skall utföra elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wikings El aktiebolag och det är Wiking, Leif Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiking, Brita Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,