Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag

Skåne län

Information

556234-1288 är organisationsnummer för företaget Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag finns i.

Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag har varit registrerat sedan 1983-11-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-42388 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Nilsson Byggnadsaktiebolag och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,