B A Bildelar i Skurup Aktiebolag

Skåne län

Information

556230-6141 är organisationsnummer för bolaget B A Bildelar i Skurup Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B A Bildelar i Skurup Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som B A Bildelar i Skurup Aktiebolag finns i.

B A Bildelar i Skurup Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-07-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B A Bildelar i Skurup Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

B A Bildelar i Skurup Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B A Bildelar i Skurup Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med B A Bildelar i Skurup Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-42495 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 10, 274 34, Skurup

Bolaget skall driva försäljning av biltillbehör och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B A Bildelar i Skurup Aktiebolag och det är Svensson, Gerth Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lars Håkan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann Jelene som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Margareta Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor