AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker

Skåne län

Information

AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker är en verksamhet som finns i Skurup. I AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlgren, Kjell Gunnar Alvar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Mats Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Tommy Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Astrid Ingegärd som är född 1936 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker på telefon 0411-42778.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara ambulerande handel med livsmedel företrädesvis snabbmatsprodukter samt servering av dessa och handel med inventarier och fordon med branschanknytning, dessutom kommer viss verksamhet inom tivoli nöjesfälts genren att bedrivas. Verksamheten kommer att bedrivas i Europa.

Idag är AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker av bolagstypen Aktiebolag.

AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahlgren, Astrid Ingegärd -Ahlgren, Kjell Gunnar Alvar -Ahlgren, Mats Christer -Ahlgren, Tommy Ingemar

AB M&T Ahlgrens Rullande Kiosker har 556207-0689 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.