Kämparps Jordbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva lantbruk, samt äga och förvalta fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kämparps Jordbruks Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Kämparps Jordbruks Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1977-05-12 så skapades Kämparps Jordbruks Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kämparps Jordbruks Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Kämparps Jordbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556195-0535 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Kämparps Jordbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kämparps Jordbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-46264 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Karin Inger -Nilsson, Sven Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kämparps Jordbruks Aktiebolag är Nilsson, Sven Ingvar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Sven Bertil Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Inger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.