Motorcenter i Skurup Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bilverkstadsrörelse samt bilförsäljning ävesom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Motorcenter i Skurup Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Motorcenter i Skurup Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1975-02-05 så skapades Motorcenter i Skurup Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Motorcenter i Skurup Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Motorcenter i Skurup Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556189-0244 är organisationsnummret för företaget som finns i Skurup.

Just nu är Motorcenter i Skurup Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Motorcenter i Skurup Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-40170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Motorcenter i Skurup Aktiebolag är Andersson, Ola Carl Johan som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Ola Carl Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Jörgen som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor, .