Foto-Fjell Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fotoateljé samt import av och handel med fotoapperatur och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Foto-Fjell Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Foto-Fjell Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1972-02-03 så skapades Foto-Fjell Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Foto-Fjell Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Foto-Fjell Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556157-8088 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Foto-Fjell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Foto-Fjell Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-43930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Foto-Fjell Aktiebolag är Fjäll, Rolf Olov som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjäll, Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .