Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag

Skåne län

Information

556157-1711 är organisationsnummer för företaget Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skurup som är den kommunen som Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag finns i.

Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-01-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Skurup som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-46309 eller genom brev på följande adress:
Pinan 16, 274 92, Skurup

Bolaget skall bedriva halm- och vasstaktäckning, handel med halm och vass, kulturhistorisk dokumentation, konsultverksamhet avseende äldre hantverk, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Retzner Arén Rekonstruktion och Arkitektur Aktiebolag och det är Arén, Eje Per Elias som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,