Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av dentalprodukter, förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skurup så är Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1970-10-21 så skapades Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556140-2677 är organisationsnummret för bolaget som finns i Skurup.

Just nu är Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Möller, Glenn Ingvar Thommy -Persson, Håkan Rickard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dentina Dentallaboratorium i Skurup Aktiebolag är Möller, Glenn Ingvar Thommy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Håkan Rickard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jiborn, Helén Therese Wendela som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .