Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Aktiebolag som heter Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1970-01-20 så har Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Industrig. 9, 274 30, Skurup. Vi ni istället prata med Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag så kan ni göra det på 0411-41822.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skorstensfoder samt utföra skorstensreparationer. Vidare skall bolaget bedriva försäljning och montering av brasvärmeprodukter såsom spisar, kaminer och skorstenar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nyberg, Klas Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Per Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Åke Valdemar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Specialreparationer Svensson & Co Aktiebolag har 556132-3618 som sitt organisationsnummer.