Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kosterög. 12, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6806250.

Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag har idag 556132-2669 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekdahl, Gun Ingela -Ekdahl, Stig Ralf är den som för stunden ansvarar för Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeri- och budverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Stig Ekdahls Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekdahl, Stig Ralf som är född 1962 och har titeln VD, Ekdahl, Stig Ralf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Gun Ingela som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molander, Mats Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor.