Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik

Skåne län

Information

Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderg. 21, 274 34, Skurup men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-43445.

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik har idag 556126-0919 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik

Bolaget skall driva handel med hydrauliska verktyg och utrustningar samt maskiner, att förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Rates Produktionshydraulik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hross, Peter som är född 1943 och har titeln VD, Hross, Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hross Widmark, Jessica som är född 1979 och har titeln Suppleant, Hross, Angelica som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor.