Jerker Nyberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Jerker Nyberg Aktiebolag är ett företag som finns i Skurup. I Jerker Nyberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Hans Olof som är född 1962 och har titeln VD, Nyberg, Hans Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Hans Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Hans Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jerker Nyberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jerker Nyberg Aktiebolag på telefon 0411-42420.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktieR, handel med byggnadsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jerker Nyberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jerker Nyberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jerker Nyberg Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Jerker Nyberg Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jerker Nyberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyberg, Hans Jörgen -Nyberg, Hans Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Jerker Nyberg Aktiebolag har 556123-0565 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.