Blennows Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

Blennows Bil Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skurup. I Blennows Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blennow, Gert Olle som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blennow, Göte Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Blennow, Solveig Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hägg, Agneta Elisabeth Zusanne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, CK Revisioner AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Blennows Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Blennows Bil Aktiebolag på telefon 0411-40097.

Bolaget skall bedriva bilreparations-, bilplåtslageri- och billackeringsverkstad samt bensinförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blennows Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Blennows Bil Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Blennows Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Blennows Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blennows Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Blennows Bil Aktiebolag har 556118-9654 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.