Silver Goose AB

Skåne län

Information

Silver Goose AB är ett bolag som finns i Skurup. I Silver Goose AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per Anders Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandström, Sandra Cecilia Kristin som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Irené som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, CK Revisioner AB som är född och har titeln RevisorSYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silver Goose AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silver Goose AB på telefon 08-6219800.

Bolaget ska förvalta lös och fast egendom samt värdepapper.

Idag är Silver Goose AB av bolagstypen Aktiebolag.

Silver Goose AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Silver Goose AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Silver Goose AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silver Goose AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Silver Goose AB har 556065-2850 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.