Nutriscand Aktiebolag

Skåne län

Information

Nutriscand Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Nutriscand Aktiebolag finns. I Skurup så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nutriscand Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nutriscand Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nutriscand Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nutriscand Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Måsv. 3, 274 56, Abbekås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8109499.

Skurup arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nutriscand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nutriscand Aktiebolag har idag 556047-3596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nutriscand Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel och livsmedelsråvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Nutriscand Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Olle Clas Olof som är född 1941 och har titeln VD, Carlsson, Olle Clas Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bellander, Karl Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .