Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag

Skåne län

Information

Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag är ett företag som finns i Skurup. I Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edling, Lennart Bengt Erik som är född 1963 och har titeln VD, Edling, Lennart Bengt Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag på telefon 0411-41110.

Bolaget skall bedriva handel med och finansiering av lantbruks- skogs och entreprenadmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kullenberg Lantbruksleasing Aktiebolag har 556046-5832 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.