LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Enskild firma som heter LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP. Det finns flera verksamheter som liknar LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-05-21 så har LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP och det finns fler verksamheter som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP så kan ni göra det på 0411-46465.

Socionom, psykosocial konsult, författare. Innehar psykoterapeut utbildning motsvarande steg 1. Individuell- och par- samt gruppterapi inom hälso- och sjukvårdens område. Familjerådgivning. Utbildning och handledning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Trunnerup, Annika Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

LEG. PSYKOTERAPEUT, AUKT. SOCIONOM, ANNIKA TRUNNERUP har 550918-XXXX som sitt organisationsnummer.