Larmag Mek o Allservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skurup och Larmag Mek o Allservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Larmag Mek o Allservice är ett av dem. Statusen för Larmag Mek o Allservice är att Bolaget är aktivt.

Larmag Mek o Allservice är ett Enskild firma och skapades 1995-09-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Larmag Mek o Allservice ska trivas.

Larmag Mek o Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Transporter och mek.verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Larmag Mek o Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Larmag Mek o Allservice och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Larmag Mek o Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-45233.

.

De som är på något sätt har med Larmag Mek o Allservice är Magnusson, Lars Evald Göran som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Larmag Mek o Allservice har 550403-XXXX som sitt organisationsnummer.