WIBERGS INDUSTRIMÅLNING

Skåne län

Information

520604-XXXX är organisationsnummer för bolaget WIBERGS INDUSTRIMÅLNING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WIBERGS INDUSTRIMÅLNING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som WIBERGS INDUSTRIMÅLNING finns i.

WIBERGS INDUSTRIMÅLNING har varit registrerat sedan 1991-10-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för WIBERGS INDUSTRIMÅLNING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

WIBERGS INDUSTRIMÅLNING är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för WIBERGS INDUSTRIMÅLNING är följande:

Vill ni komma i kontakt med WIBERGS INDUSTRIMÅLNING så kan ni göra det på telefon genom 0411-527272 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med WIBERGS INDUSTRIMÅLNING och det är Wiberg, Lars Bertil som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,