Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl

Skåne län

Information

Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl är ett av många företag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-04-06.

Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-06. Men sedan 2006-04-06 så har Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-533790.

Skurup arbetar för att företag som Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsultverksamhet inom ledarskapsfrågor. Coaching, samtalsstöd till chefer, processhandlening till grupper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl och det är följande personer, Hallmer Lindahl, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ledarskapskonsult Eva H. Lindahl är 510428-XXXX.