B.E.K. Bernt Eriksson

Skåne län

Information

500914-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B.E.K. Bernt Eriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B.E.K. Bernt Eriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som B.E.K. Bernt Eriksson finns i.

B.E.K. Bernt Eriksson har varit registrerat sedan 2000-04-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för B.E.K. Bernt Eriksson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B.E.K. Bernt Eriksson är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för B.E.K. Bernt Eriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med B.E.K. Bernt Eriksson så kan ni göra det på telefon genom 070-4312434 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende utbildning på maskiner och transportfordon. Personaluthyrning och inhyrning. Handel med fordon och delar till dessa. Entreprenadverksamhet inom anläggningsbranchen.

Det finns olika personer som har en koppling med B.E.K. Bernt Eriksson och det är Eriksson, Bernt Ingvar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,