LM Karlsson Konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skurup och LM Karlsson Konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LM Karlsson Konsult är ett av dem. Statusen för LM Karlsson Konsult är att Bolaget är aktivt.

LM Karlsson Konsult är ett Enskild firma och skapades 1983-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LM Karlsson Konsult ska trivas.

LM Karlsson Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljningskonsult och marknadsföring

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LM Karlsson Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är LM Karlsson Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med LM Karlsson Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-533725.

.

De som är på något sätt har med LM Karlsson Konsult är Karlsson, Lars Magnus som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LM Karlsson Konsult har 500509-XXXX som sitt organisationsnummer.