Nonnas Hus

Skåne län

Information

500307-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nonnas Hus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nonnas Hus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Nonnas Hus finns i.

Nonnas Hus har varit registrerat sedan 2000-10-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nonnas Hus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Nonnas Hus är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Nonnas Hus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nonnas Hus så kan ni göra det på telefon genom 0411-44704 eller genom brev på följande adress:

Butik. Gammalt och nytt. Växter, heminredningsdetaljer och omålade möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Nonnas Hus och det är Larsson, Gun-Marie Ingegärd som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,