GRAUERS ORDBRUK

Skåne län

Information

471111-XXXX är organisationsnummer för bolaget GRAUERS ORDBRUK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRAUERS ORDBRUK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som GRAUERS ORDBRUK finns i.

GRAUERS ORDBRUK har varit registrerat sedan 1992-02-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GRAUERS ORDBRUK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GRAUERS ORDBRUK är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för GRAUERS ORDBRUK är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRAUERS ORDBRUK så kan ni göra det på telefon genom 0411-85020 eller genom brev på följande adress:

Översättnings-, språkundervisnings- och sekre- terarverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GRAUERS ORDBRUK och det är GRAUERS MAIER, CAROLA som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,