LOGO Trading & Consulting i Skåne

Skåne län

Information

471023-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LOGO Trading & Consulting i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LOGO Trading & Consulting i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som LOGO Trading & Consulting i Skåne finns i.

LOGO Trading & Consulting i Skåne har varit registrerat sedan 1997-06-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LOGO Trading & Consulting i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LOGO Trading & Consulting i Skåne är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för LOGO Trading & Consulting i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med LOGO Trading & Consulting i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 070-6501280 eller genom brev på följande adress:

Konsultation i reklam och marknadsföring. Import av trycksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med LOGO Trading & Consulting i Skåne och det är Bönnemark, Hans Bengt Thomas som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,